Allan Kuhn har takket endeligt nej til tilbuddet fra sin tidligere klub, Örgryte IS, hvor han ellers var i spil som cheftræner indtil i fredags. Det fortæller den tidligere AaB-, Randers- og Malmö FF-træner til BT.

»Jeg fik tilbudt jobbet i Örgryte, og det er jeg både taknemmelig og glad for. Jeg har selv spillet der i fire år, og det kunne have været rigtigt spændende, men da alt kom til alt, kunne vi ikke finde hinanden økonomisk,« siger Allan Kuhn.

Den 49-årige bornholmer har været arbejdsløs, siden han den 19. november sidste år blev fyret af Malmö FF, som han tre uger forinden havde gjort til svensk mester i sin allerførste sæson i klubben. I foråret 2017 blev han tilbudt jobbet som cheftræner i islandske Breidablik, men takkede nej, og desuden var der ifølge BTs oplysninger også sonderinger i forbindelse med trænerjobbet i Lyngby, og i mellemtiden har han så været i forhandlinger med SuperEttan-klubben Örgryte IS, der blandt andre har Johan Elmander på holdet.

Forhandlingerne stod på henover efteråret, men i sidste ende lykkedes det ikke parterne at nå til enighed.

»Det havde været spændende, men økonomisk skal det også give mening at gå på arbejde,« siger Allan Kuhn, der får løn i Malmö FF indtil den 18. november, når han har gået ledig i et år.

»Jeg vil gerne tilbage i et fodboldjob. Det vil jeg rigtig gerne, og jeg er åben over for alt. Jeg ser mig selv som cheftræner og har det som førsteprioritet, men derudover kunne det også være spændende at lave noget tv, så det holder jeg også døren åben for,« siger Allan Kuhn.

Inden jobbet i Malmö har Allan Kuhn været assistent i både AaB og Randers FC samt cheftræner i FC Midtjylland og midlertidig chef i AaB, hvor han efter 12 kampe som ubesejret stoppede med 2-2 kampen mod Manchester United i Champions League.