Michel Salgado, Gilberto Silva, Robert Pires og... Chris Sørensen.

Det selskab havde sidstnævnte givetvis ikke forestillet sig at skulle befinde sig i, da han for halvanden måned siden stoppede sin fodboldkarriere i Vendsyssel med et nederlag til Horsens.

Det kan godt være, at den tidligere OB- og Randers-back kun har fem landskampe på sit cv, men i disse dage imponerer han sammen med Danmark alt og alle ved seks mod seks-turneringen Star Sixes i London.

I Danmarks fire kampe mod henholdsvis Portugal, Tyskland, Frankrig og England har 39-årige Chris Sørensen demonstreret noget af det, han er mest kendt for: Sit uhyggeligt skarpe venstre ben. I hver kamp har han hamret bolden i kassen fra distancen, og nu er han nomineret til at blive turneringens bedste spiller. Sammen med de to tidligere Arsenal-spillere Robert Pires og Gilberto Silva samt den tidligere Real Madrid-spiller Michel Salgado.

Turneringen, der i år afvikles for første gang, er for tidligere landsholdsspillere og foregår på en græsbane i den store O2 Arena.

Med sejre over Portugal og England har de rød-hvide med blandt andre Martin Jørgensen og Stig Tøfting på holdkortet spillet sig vej til semifinalen, hvor Brasilien søndag aften venter.

Senest var Chris Sørensen på pletten lørdag aften i Danmarks 3-1 sejr over værterne fra England, da han hamrede et langskud op i nettaget.

Turneringen er spækket med ikoniske spillere som Rivaldo, Roberto Carlos, Jay-Jay Okocha, Alessandro Del Piero, Michael Ballack, Steven Gerrard og Robert Pires. Og selvom Danmark i forhold til de andre hold er svagere på papiret og mangler de helt store, prominente navne, er de altså fortsat ubesejrede.

Arrangørerne er imponerede over de danske drenge og er efter dette mål interesserede i, hvordan man egentlig siger 'tiki taka' på dansk.

Foruden Chris Sørensen, Stig Tøfting og Martin Jørgensen tæller det danske hold turneringens alderspræsident John Sivebæk, Mads Junker, Mikkel Beckmann, Daniel Jensen, Jan Hofmann, Per Krøldrup og Hjalte Bo Nørregaard.

Frankrig og Spanien mødes søndag aften klokken 20:00 i den første semifinale, og tre kvarter senere skal Danmark forsøge at besejre Brasilien med Rivaldo, Roberto Carlos og Juninho på holdet. En modstander, som ifølge den danske anfører, Stig Tøfting, kunne have været værre.