En skarp assist med numsen næsten bar, hurra!

Trent Alexander-Arnold har fået smilet frem hos fodboldfans efter en spøjs episode i Liverpools 2-0-sejr over Sheffield United onsdag aften.

Liverpool-stjernen leverede som så ofte før et godt sparket hjørnespark, der førte til Virgil van Dijks 1-0-scoring. Rimelig standard.

Men Alexander-Arnold gjorde det med særlig stil denne gang - håndværkerstil: Med shorts og underbukser hængende godt ned om bagdelen, mens han udførte sparkede. Du kan se episoden i videoen øverst i artiklen.

Vi er - som billedet herover også viser - ude i en klassisk håndværkerrøv i en grad, så man uden at anstrenge ville kunne smide en fem-krone eller to ned i sprækken.

Fodboldfolket på de sociale medier havde naturligvis en fest over synet med diverse bagdels-inspirerede jokes og ordspil. 

Men det er Alexander-Arnold nok ligeglad med.

Han fik leveret sin ASSist, som flere brugere på de sociale medier har døbt den målgivende aflevering. En ASSist, der har fået en del opmærksom på X.

'Trent har lige lavet en assist, mens hans røvsprække hænger ud. Han kan virkelig det hele,' skriver en bruger på det sociale medie.

'Trent er seriøst kommet hjem i aften og har fundet ud af, at hans balder trender på nettet,' skriver en anden.

Det var ASSist nummer 75 for Liverpool, siden han kom til klubben i 2016, og hans klub kunne dermed rejse hjem til Liverpool med tre point i bagagen.