Jamie Carragher har sagt undskyld for at have spyttet mod en bil og ramt en 14-årig pige i hovedet.

Det skriver britiske Mirror.

Den tidligere Liverpool-stjerne, der nu arbejder som tv-ekspert, blev fanget på kamera i den noget pinlige situation efter Manchester Uniteds 2-1-sejr over Liverpool lørdag eftermiddag. I toppen af artiklen kan du se Marcus Rashfords ene scoring i kampen mod Liverpool.

Angiveligt blev Carragher provokeret af af en mand, som havde sin datter med i bilen. Manden nævnte på et tidspunkt resultatet af kampen, og det fik den tidligere Liverpool-spiller, der i mange år var holdkammerat med Daniel Agger, til at spytte mod bilen.

Den 14-årige pige siger ifølge Mirror på en video, at hun blev ramt i hovedet. Og så begyndte hun at græde.

Jamie Carragher ringede ifølge det britiske medie til faren og pigen og undskyldte:

»Jeg vil bare sige undskyld, og jeg håber, at du er okay.«

Den 14-årige pige takkede for undskyldningen, og det samme gjorde moren og faren.

Allerede før det var Jamie Carragher ude i offentligheden med en undskyldning.

»Det var lidt mere end en 'Hey Jamie, kampen blev 2-1.' Det skete to-tre gange. Jeg kørte først væk, men det fortsatte bare. Jeg tabte hovedet. Jeg burde ikke have gjort det, men jeg tænkte, hvad en voksen mand dog havde gang i, at fortsætte på den måde to-tre gange med sin datter i bilen?«

LÆS MERE: Ajax synede Superliga-profil: Alle tror, det er en selvfølge, jeg skifter til dem

Carraghers arbejdsgiver Sky Sports har via en talsperson udtalt, at Carraghers opførsel var uacceptabel, og at man vil adressere emnet med Carragher selv.

United-fanen, der udtaler sig anonymt til det britiske medie, forklarer, at han to gange - uden at bande eller opføre sig voldeligt - nævnte resultatet på en drillende facon. Han har mødt mange fodboldspillere tidligere, hævder han, og regnede med, at Carragher ville trække på smilebåndet, men i stedet blev der altså sendt 'en snotter' afsted.

Jamie Carragher indstillede sin karriere i 2013.

I forbindelse med Champions League optræder han også på dansk tv som ekspert hos TV3 Sport.