Hvis man ikke præsterer efter forventningerne, er der er oftest kun én vej: en tur ud i kulden på bænken.

Den opskrift synes manager i Manchester United, José Mourinho, også at følge i denne sæson.

Luke Shaw, Anthony Martial, Chris Smalling og Jesse Lingard har alle måtte se deres muligheder for spilletid blive minimeret i denne sæson for Manchester-klubben. José Mourinho har vist indikationer på, at de nævnte spillere ikke besidder det, han ønsker for at skabe succes. Det skriver The Independent.

Den karismatiske manager har ikke direkte nævnt deres navne, men faktum er, at visse af spillerne er faldet i unåde hos den portugisiske boss.

José Mourinho skal angiveligt synes, at nogle spillere stiller sig tilfredse med at kvalificere sig til Champions League – i stedet for også at satse på det engelske mesterskab. Et mesterskab, Manchester United ikke har vundet siden 2013.

Da Mourinho overtog trænersædet fra Louis van Gaal i den engelske storklub i maj sidste år, mødte han især én udfordring: Hvem kunne han regne med ville følge hans krav?

»Jeg kendte ikke spillerne særligt godt. Jeg vidste ikke, at nogle spillere havde brug for tid til at leve med det, fordi det skal være en del af dit naturlige miljø,« siger han ifølge The Independent.

»Spille for at vinde, ansvar for at vinde, klare presset for at vinde. Det er noget, der skal være en del af dit naturlige miljø. For nogle af drengene gør det ikke.«

Manchester United er realistisk set ude af kampen om mesterskabet i Premier League. Klubben indtager en sjetteplads før søndagens kamp mod Leicester, og det er i alt blevet til ni uafgjorte kampe i denne sæson.

Men José Mourinho fortryder ikke, at han satte som ambition at få gjort Manchester United til engelske mestre igen.

»Jeg talte om at blive mester, fordi jeg ikke tror, at man som manager i denne klub kan have en anden holdning,« siger han.