Steven Gerrard stopper i Liverpool til sommer, men den nuværende anfører håber på, at han en dag kan vende tilbage til den klub, han har spillet for i 17 år. Det fortæller han i et større interview til Liverpools hjemmeside.

»Nu er beslutningen taget. Folk har deres egne meninger om den, men for mig er det det rigtige tidspunkt at prøve noget andet på - komme ud af klubben og væk fra byen og betragte klubben udefra i en periode, og forhåbentlig får jeg chancen for at vende tilbage igen,« siger Gerrard, der desuden fortæller, at det har været 24 meget følelsesladede timer.

»Jeg vil ikke lyve. Det har været 24 hårde og følelsesmæssige timer for min familie og mig, men der er stadig seks måneder til (at han forlader klubben, red.), så jeg kan nå at opnå meget, og det er det, jeg fokuserer på. Så skal der nok blive tid til tårer og følelser til den tid,« lyder det fra Gerrard.

Han fortæller desuden, at beslutningen om at forlade klubben kom efter en samtale med manager Brendan Rodgers.

»Jeg tror, det afgørende øjeblik for min beslutning var, da jeg for kort tid siden havde en samtale med manageren, hvor han sagde, at det var på tide at administrere mine kampe for min egen og holdets skyld.«

»Jeg er intelligent nok til at indse, at det var det rette for alle, men når du har været en del af startelleveren og en grundpille på holdet i så lang tid, var det en meget svær samtale at have. Jeg accepterer det, og jeg vil fortsætte med at give alt, hvad jeg har, hvad end det er som starter eller som indskifter. Men det var den samtale, der afgjorde, at jeg måtte væk for en stund,« fortæller Gerrard.