Sunderland ligger sidst i den næstbedste engelske fodboldrække, men det forhindrer ikke klubben i at vise medmenneskelighed.

Hele Europa har frosset fælt i de senere dage, og kulden har også nået det nordøstlige England, hvor Sunderland ligger rent geografisk.

Den tidligere Premier League-klub Sunderland (røde trøjer) har det svært, men den er dog stor nok til at udvise medmenneskelighed.
Den tidligere Premier League-klub Sunderland (røde trøjer) har det svært, men den er dog stor nok til at udvise medmenneskelighed. Foto: CRAIG BROUGH
Vis mere

Byens fodboldklub har derfor besluttet sig for at lave en varmestue for nogle af de hjemløse, der ellers risikerer at fryse ihjel.

På klubbens stadion, Stadium of Light, har den indrettet en varmestue med plads til op til 12 hjemløse, der får mad og drikke og et sted at sove.

»Kæledyr er også velkomne, og varmestuen vil være bemandet,« skriver klubben på dens hjemmeside.

Da kulden er kommet senere til de britiske øer end til Danmark, er der ikke udsigt til forbedring i vejret i løbet af weekenden. Og derfor gælder tilbuddet til mandag morgen klokken 9.00 (lokal tid).

Sunderland - der så sent som i sidste sæson spillede i Premier League - spiller på udebane mod Millwall i det sydlige London i weekenden.

 

 

Andre læser også