Der var tale om et hændeligt uheld, da en forhenværende Premier League-stjerne døde under tragiske omstændigheder i marts måned 2020.

Det faslår det engelske retssystem nu.

Efterforskning viser ifølge avisen Daily Mail, at den tidligere engelske fodboldspiller Peter Whittingham døde efter et hyggeslagsmål med sin svoger på en pub i sidste år.

Derfor kan man nu også endeligt slå fast, at der ikke var tale om uagtsomt manddrab eller det, der er værre, da 35-årige Peter Whittingham faldt ned af en trappe på pubben og senere døde af sine kvæstelser efter 11 dage i koma.

Peter Whittingham opnåede at spille på mange store fodboldadresser i sin karriere. (Action Images)
Peter Whittingham opnåede at spille på mange store fodboldadresser i sin karriere. (Action Images) Foto: Jason Cairnduff
Vis mere

Den tidligere Cardiff-, Aston Villa- og Blackburn-spiller, som også spillede på Englands U21-landshold, havde drukket en del alkohol før den skæbnesvangre hændelse, da han, svogeren og en ven først havde set Englands rugbylandshold spille og senere var taget på den lokale pub i området.

Her havde selskabet fortsat festen, men det gik galt, da tjattede til hinanden på vej hen mod en trappe.

Tidligere havde vidner antydet, at mændene var uvenner, men video fra pubben viser tydeligt, at Peter Whittingham og svogeren begge grinede i forbindelse med den 'hyggeslåskamp', de havde gang i.

Peter Whittingham var en legende i klubben Cardiff, hvor han var med til at rykke op i Premier League.