Kasper Dolbergs liv er fuldstændig forandret.

Det er nemlig ikke mere end en måned siden, at den danske Anderlecht-angriber blev far til to tvillingepiger. Noget, der i øvrigt skete, da han nærmest var på vej ud af døren for at rejse til Danmark og spille landskampe i starten af oktober.

Og derfor endte det hele da også med, at han dengang mødte senere ind i landsholdslejren og efterfølgende blev sendt hjem til familien allerede efter den første kamp mod Kasakhstan i Parken.

En beslutning fra landstræner Kasper Hjulmands side, som Dolberg er taknemmelig, at han tog dengang, fordi hans nyfødte tvillinger var blevet født lidt for tidligt.

Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Det var en god løsning og en god beslutning. For mig var det et godt forløb, da Kasper kom med forslaget,« lyder det som det første, da angriberen tirsdag møder pressen i Helsingør forud for EM-kvalifikationskampene mod henholdsvis Slovenien og Nordirland.

Det nye liv som far til tvillinger har da også gjort noget særligt ved Kasper Dolberg den seneste måned, erkender han.

»Jeg synes, det har været helt fantastisk, og alle pigerne har det godt. Jeg nyder virkelig hverdagen og sover faktisk det, jeg skal. Men så heller ikke mere end det,« griner han.

På trods af mindre søvn, end han har været vant til, så mener han ikke, det påvirker tilværelsen som professionel fodboldspiller.

Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

»Jeg synes ikke, det svært at forene. For mig passer det godt. Jeg laver jo ikke så meget andet end at passe børn og være derhjemme. Men det gør mig ikke noget, for det finder jeg meget glæde i,« lyder det fra Dolberg, inden han afslutter:

»Først og fremmest giver det mig en masse glæde. Det er vildt, hvad det betyder for én. Det er bare rart at kunne komme hjem, og så er det eneste, det handler om, at de har det godt. Så kan træning være det vigtigste de timer, man er dér.«

Danmark møder fredag aften Slovenien hjemme i Parken.

Tre dage senere venter den sidste kamp i EM-kvalifikationen, når Kasper Hjulmands mandskab skal en tur til Nordirland.