Malmö FF med danske Robin Olsen på målmandsposten måtte tirsdag lide et nederlag på 2-4 på udebane til Sparta Prag i kvalifikationen til Champions League, og har derfor en del at revanchere i returkampen.

Det lovede ellers meget godt for danskerklubben fra Skåne, der først kom foran 1-0 og sidenhen 2-1 i førstehalvleg, men i anden halvleg ramlede det sammen for svenskerne.

Særligt den tjekkiske landsholdsangriber David Lafata var i hopla med et hattrick, der naturligvis var stærkt medvirkende til sejren for Sparta Prag. Udover de tre mål fra Lafata blev det også til en scoring fra Radoslav Kovac.

De to svenske scoringer kom fra Emil Forsberg efter et træk ind i banen og Isaac Kiese Thelin, der blev spillet fri af Anton Tinnerholm. Men lige lidt hjalp det.

Dermed skal Malmö i returkampen på onsdag i næste uge på hjemmebane hente de to mål, som de er bagud med, hvis de skal gå videre til næste runde i Champions League-kvalifikationen, som også er den sidste inden gruppespillet begynder.

De to danske hold, der er med i kvalifikationen til Champions League, AaB og FC København, spiller deres første kamp i tredje kvalifikationsrunde onsdag, hvor de møder henholdsvis Dinamo Zagreb fra Kroatien og Dnipro fra Ukraine.