Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Harry Kanes har forvredet sin ankel, og det kan i værste fald koste Christian Eriksens holdkammerat deltagelsen ved VM i fodbold.

Ifølge Daily Mirror kommer Harry Kane tidligst tilbage i slutningen af april, og dermed kan tiden blive knap for  Tottenham-angriberen i forhold til sommerens VM i Rusland.

Harry Kanes vrid i anklen kom i søndagens kamp for Tottenham i Bournemouth, som London-klubben vandt 4-1. Skaden opstod tidligt i kampen, hvor Bournemouth førte 1-0. (DU KAN SE HØJDEPUNKTER FRA KAMPEN I VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN)

Det er samtidig en kæmpe streg i regningen for Tottenham, at klubben må undvære Harry Kane. Den knivskarpe angriber satte i 2017 ny rekord, da han scorede 37 mål i et kalenderår i Premier League, og han brød ved den lejlighed Alan Shearers 22 år gamle rekord.

Det er ikke første gang, Harry Kane har problemer med sin ankel. I 2016 var han ude i syv uger, efter at han var blevet skadet i en Premier League-kamp mod Sunderland, mens han slap med fire uger sidste år, efter at han var blevet skadet i en pokal-kvartfinale mod Millwall.

Harry Kane blev skadet i Tottenhams Premier League-kamp mod Bournemouth.
Harry Kane blev skadet i Tottenhams Premier League-kamp mod Bournemouth. Foto: Ian Walton
Vis mere

En pause til slutningen af april i år vil indebære, at Harry Kane går glip af Tottenhams kvartfinale i FA Cup'en i  Swansea lørdag samt de efterfølgende landskampe, hvor England spiller mod Italien og Holland.

Dernæst venter fire ligakampe i april og en mulig FA Cup-semfiinale, hvis det lykkes for Tottenham at nedkæmpe Swansea.

 

 

 

 

Andre læser også