Det er tirsdag - og det betyder Paradise Hotel.

Daniel og Cecilie har begge fået de sorte hjerter for at være dårligst til at kysse. Cecilie modtog dog hjertet fra Lea, som ellers var blevet valgt.

Cecilie må nu sove alene, mens Daniel sover på Solo. Daniel føler sig som en presset mand, og er spændt på dagens begivenheder.

Alle beboerne samles ved morgenbordet og venter spændt. Brevet bliver leveret, og Daniel ved, at det kommer til at handle om 'De sorte hjerter'.

Klar til at ofre Daniel

Brevet afslører, at enten Cecilie eller David skal forlade Hotellet inden middag. Deltagerne sidder ved morgenbordet, og er chokerede over meldingen.

»Jeg er ikke færdig her på Paradise Hotel«, siger Cecilie

Alle deltagere skal give et farvelkys, til den de ønsker skal forlade Hotellet. Da Lea gav det sorte hjertet videre til Cecilie, må hun ikke give et kys.

»Cecilie og jeg er helt fucked, den anden gruppe får deres vilje. Jeg er meget presset. Hvis Cecilie ryger ud, står jeg uden partner, som tingene ser ud nu«, siger Daniel.

Daniel ved, at den anden gruppe er i overtal og klar til at slagte, men han er klar til at kæmpe.

Det er Cecilie også. Hun er klar til at ofre Daniel for at 'redde sin egen røv'.

Efter morgenmaden hiver Daniel straks fat i Anne. Han prøver at overtale hende til at give sit kys til Cecilie. Som trumf tilbyde Daniel sig som Annes partner.

Om Anne vælger at tage imod tilbuddet kan du se i aftenens afsnit.