Lise Lotte Lohmann står med TV3-kontrakt i hånden på et nyt program, men bakkesangerinden nægter at deltage, hvis det viser sig, at kanalens reality-deltagere dræber dyr.
 
Debatten om dyretik og tv-moral raser allerede på Facebook, efter Se og Hør mandag kunne citere en kilde for, hvordan der bliver dræbt en hundehvalp i underholdningens navn i TV3-programmet Fristet.

TV3 har ikke sagt et kvæk, til trods for at flere opfordrer til boykot af kanalen på TV3’s Facebook. Men nu vil bakkesangerinden Lise Lotte Lohmann have stationen til at melde rent ud, hvad der sker. Ellers kan de glemme alt om hende i et nyt, men endnu hemmeligt program, som hun ellers har sagt ja til.


 
- Jeg er landsmandspige og ikke sart, men der må være grænser for, hvad man gør for at tiltrække seere. At lade piger i høje hæle, fake Gucci og falske vipper dræbe dyr er intet andet end hjernedød underholdning. Det er unødvendigt. Jeg gider ikke glo på det, og nu vil jeg have svar fra TV3, før jeg stiller op i deres program, siger Lise Lotte Lohmann.
 
Hun efterlyser svar på, hvordan dyrene reelt dør. Skulle de aflives i forvejen? Er det en dyrlæge, der gør det? Den slags ville BT også gerne have spurgt TV3 om, men den slags vil TV3 først svare på, når programmet sættes på skærmen til efteråret.
 
- Vi vil gerne stå på mål for det, vi laver, men først når det har været sendt, siger pressechef hos TV3 Søren Hedman.
 
Producenten bag programmet, Stine Stahr fra Nordisk Film TV, har da også tidligere lovet større fristelser i denne sæson. ’Der bliver ingen guldfisk i blendere uden strøm’, som hun formulerede det.

Er du lige så forarget over TVs program som Lise Lotte Lohmann? Deltag i debatten herunder.