Årets Big Brother-deltagere
Årets Big Brother-deltagere Foto: Krestine Havemann/SBS.

Aldrig er Big Brother blevet skudt i gang med sådan et brag, som det sker i år. En kæmpe overflod af mad, sprut, dværge, smøger, meget mærkelige tjenere, livemusik og et hus, pyntet op som det aldrig har været før, det var, hvad der ventede beboerne, da de for første gang trådte ind i Danmarks mest overvågede hus.

For selvom programmet først officielt har premiere i aften, så er beboerne derinde.

Allerede lidt i midnat, natten til søndag, blev de forventningsfulde – men intetanende – deltagere lukket ind i det hus, de alle håber, der bliver deres hjem de næste 100 dage.

Se video fra huset: René Dif optræder under nyt navn

De troede alle, at de skulle vente til mandag aften med at komme ind i huset. Overraskelsen var da heller ikke til at tage fejl af, da de, for første gang, kunne træde ind i isolationen. Ind til en brag af en fest. Til at sætte gang i løjerne fra starten, var René Dif – eller Ferrish Key som det tidligere Aqua-medlem kalder sig nu - hyret ind. Sammen med sangerinden Tina Stachowiak har han skrevet årets Big Brother temasang: 'Mit Hjerte Kalder'. Et nummer de to naturligvis gav. Flere gange.

Det var noget, der fik festen til at tage fart. Inden der var gået en time, havde halvdelen af beboerne smidt tøjet og var hoppet i den store jacuzzi i haven eller i spabadet inde på badeværelset, der var fyldt med skum.

Se med på Kanal 5 i aften klokken 21.00, hvor man kan se meget mere fra deltagernes første møde med Big Brother-huset.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.