54-årige Ole Andersen stak af sted med juryens specialpris til Reality Awards 2016. Her ses han sammen med kæresten, Gitte Dahl.
54-årige Ole Andersen stak af sted med juryens specialpris til Reality Awards 2016. Her ses han sammen med kæresten, Gitte Dahl. Foto: Claus Bech

Af hele to omgange i 2015 har TV 2s datingprogram ’Landmand søger kærlighed’ vist sig at være en sand seermagnet med over 900.000 seere, da sidste program blev sendt i december sidste år. 

Det populære datingprogram var heller ikke gået juryens næse forbi, da Reality Awards 2016 løb af stablen i Cirkusbygningen i København mandag aften. Her blev programmet hyldet med hele tre priser, heriblandt for 'Årets bedste konkurrence-drevne program'.

Samtidig blev de to, der har sørget for at finde deltagere til programmet, Louise Løber og Line Bruun, kåret til 'Årets bedste castere'.

Gennem de to foregående sæsoner af datingprogrammet, der går ud på, at en række enlige landmænd inviterer tre singlekvinder til at flytte ind på deres gårde i håbet om at finde kærligheden, har det heller ikke skortet på bemærkelsesværdige personligheder.

Landmanden Ole Andersen blev én af dem, som mange danskere pludselig havde en mening om, da han stod frem som swinger i TV 2-programmet. Mandag aften blev den 54-årige landmand ikke desto mindre krediteret for sin ærlighed, da han løb af sted med juryens specialpris under Reality Awards 2016.

Forud for showet mødte BT en række af landmændene på den røde løber til en snak om, hvordan det er gået dem efter deres medvirken i programmet.

Læs, hvordan det er gået landmændene i jagten på at finde kærligheden nedenfor.

Ole Andersen og Gitte Dahl:

Ole Andersen blev landskendt, da han stod frem som swinger i TV 2s datingprogram ’Landmand søger kærlighed’. Heldigvis for den 54-årige landmand fik hans medvirken i programmet en lykkelig udgang, da han fandt kærligheden i den to år yngre Gitte Dahl.

Efter optagelserne til programmet er parret flyttet sammen på Hulskovgaard i Kolding, som Ole Andersens økologiske landbrug hedder, og der går det godt, lyder det enstemmigt fra parret.

»Det går bare super godt. Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund,« fortæller Gitte Dahl, der nyder at passe parrets fælles hjem og varte sin kæreste op. Til Ole Andersens store fornøjelse:

»Jeg nyder det i fulde drag. Det er da hammer dejligt at komme ind, og hun er bare super til at ordne det hele og sidde og hygge foran fjernsynet. Og jeg får super dejlig mad hver dag. Standarden er steget mange hundrede procent, siden det var mig selv, der stod for at lave mad,« siger han.

Ole2

Swinger-livet er dog for længst lagt på hylden, forsikrer Ole Andersen.

»Gitte er ikke til det der swinger-værk, og jeg har truffet et valg. Det er Gitte, jeg vil. Og sådan er det,« siger han.

Frede Refsgaard:

Frede Refsgaard ankom til Reality Awards i selskab med Laila og Isabella, som han datede i sæson 2 af 'Landmand søger kærlighed'.

Under sin medvirken i ’Landmand søger kærlighed’ blev 37-årige Frede Refsgaard fra Rask Mølle flere gange klandret for sin passive stil og sit manglende engagement for kvinderne i programmet.

Programmet medførte derfor ikke den helt store kærlighed for den 37-årige østjyde, men efterfølgende har Frede Refsgaard fundet en kæreste, 36-årige Nina, som han har kendt i en måneds tid.

»Det er rigtig hyggeligt. Hun har gåpåmod, og hun har lyst til et liv på landet. Hun er rimelig med på det, og så er hun en sød og pæn pige. Det er dejligt,« fortæller Frede Refsgaard om sin nye kæreste, som ligesom ham selv har to børn fra et tidligere forhold.

Frede

Parret mødte hinanden på nettet, da Nina tog kontakt til Frede Refsgaard, efter at hun havde set ham på tv.

Thomas Mortensen:

27-årige Thomas Mortensen meldte sig til ’Landmand søger kærlighed’, fordi han savnede en sød kvinde, han kunne forkæle med lækre middage. Det ønske gik ikke i opfyldelse i programmet, men efterfølgende er det væltet ind med beskeder fra interesserede piger, og nu er én af dem blevet hans kæreste, fortæller han til BT.

Thomas

Det var i slutningen af november, at parret var på deres første date, og siden er det gået stærkt, fortæller Thomas Mortensen og tilføjer, at hans nye kæreste er en vældig sød pige, der dog ønsker at være anonym.

»Hun er bare en hammersød pige, som har humor, og som tør være sig selv. Hun kan se det gode i mig, og hun synes, at hun er heldig, fordi hun har fået mig. Så er det jo fint. Jeg tror, vi er et godt match. Jeg kan godt se os selv sammen om 10, 20 og 30 år,« fortæller han.

»Jeg ser ikke reality-tv, men det er sjovt at se nogle af de andre fra programmet,« lød det fra 27-årige Thomas Mortensen (tv), der her ses sammen med 23-årige Søren Frederiksen og to af de kvinder, de hver især datede i sæson 2 af ’Landmand søger kærlighed’.

Søren Frederiksen:

På trods af ønsket om at finde en kæreste, der kunne gå fint i spænd med sin familie, lykkedes det ikke programmets yngste deltager Søren Frederiksen at finde kærligheden i sæson 2 af ’Landmand søger kærlighed’.

Søren

Efter sin medvirken i programmet har den 23-årige vestjyde ikke desto mindre modtaget flere henvendelser på Facebook, og nu lader det til, at kærligheden igen er på retræte i den 23-årige landmands liv.

»Jeg ser én. Vi har datet nogle gange, så det går stille og roligt. (…) Hun er ikke så vild og voldsom, og så er hun vild med mig, så det er bare fedt,« fortæller den 23-årige landmand med et smil.

Anders Poulsen og Cecilie Kjædegaard:

»Det har været sjovt at være med, men som jeg sagde til TV 2, så er det her et slut kapitel for mit vedkommende. Det er for Cecilies skyld, at vi er her. Jeg havde hellere lagt hjemme på sofaen og siddet og grint af alle de andre,« fortæller Anders Poulsen, da han ankom på den røde løber til Reality Awards i selskab med kæresten, Cecilie Kjædegaard.

Anders Poulsen og Cecilie Kjædegaard blev kendt i sæson 1 af ’Landmand søger kærlighed’, der blev sendt i foråret 2015. Parret fandt sammen, efter at Anders Poulsen var blevet forladt af sine to tilbageværende dates i programmet.

Til seernes store overraskelse valgte han siden at tage kontakt til Cecilie Kjædegaard, som havde medvirket tidligere i programrækken. Og det skulle vise sig at være en god idé, for i dag bor parret sammen i Brørup – og Cecilie Kjædegaard er gravid med parrets første barn.

»Vi har det fint. Det går fremad med forberedelserne,« lød det fra Cecilie Kjædegaard, der er berammet til at føde den 12. marts.

sdfas

Parret er endnu ikke nået til enighed om, hvad barnet skal hedde, og vil heller ikke løfte sløret for, hvilke navne der er i spil. Tidligere har parret dog udtalt, at de venter en søn.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.