Jon Snow - død eller tilbage.
Jon Snow - død eller tilbage.

Dysterheden er fortættet i ny kort Game of Thrones trailer.

24. april er en dato, som mange serie-følgere har noteret. En forårsdag, hvor den lange vinter tager fat igen i det rugende Game of Thrones-univers.

Her har HBO nemlig annonceret, at deres topserie begynder på sin sjette sæson, og selskabet har netop udsendt det første egentlige kig ind i den kommende sæson i form af en blanding af en teaser og en trailer (fansene diskutere allerede hvad det er) fra Sæson seks.

67567654

Og lad det bare være slået fast, at der ikke lægges op til, at serien bliver mere festlig og forårsglad i de kommende afsnit. Teaseren byder på et dystert kig ind i Huset Sort og Hvid i Braavos, hvor Arya Stark i sidste sæson tjente Guden med de mange ansigter med blandet held.

Mens lydsiden byder på citater som »Den lange nat kommer - og døden kommer med den« glider kameraet hen over de døde hoveder på hylderne i »The House of faces«. Her møder man gamle forrådte kendinge som Ned og Rob Stark m.fl., inden man når til den ukendte faktor i denne sæson, manges publikumsfavorit Jon Snow, der fik så ilde en medfart i sidste afsnit af sidste sæson.

jonny123

Men er han død eller hva'? - svaret blafrer dybt inde i grottens sidste hårdtkæmpende stearinlysflamme, men uanset hvad, skulle der være garanti for dysterhed. Allersidste fjæs på hylderne er i øvrigt den seje dværg, Tyrion Lannister...

Ud over Nikolaj Coster-Waldau, der har været med fra starten i Game of Thrones, skulle den nye sæson også byde på en ny dansker. Pilou Asbæk spiller Euron Greyjoy - en berygtet pirat, komplet med klap for øjet og gennemført brutale manerer, men samtidig snu og kaptajn på skibet »Silence« - hvor hele besætningen er stum, fordi de har fået skåret deres tunger ud af kaptajn Greyjoy.

Se traileren her:

Se også:

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.