TV stationen undskylder den tekniske brøler der gjorde, at premieren på stationens helt store satsning, Big Brother, blev hele otte minutter forsinket mandag aften. Hele afsnittet genudsendes og bliver tilgængeligt på nettet.

Alle sejl var sat til for at premiereren på programmet skulle blive en fest. De 18 deltagere har været i huset siden lørdag aften, og mandagens program viste hvordan deltagerne drak og festede i en grad, så de fleste var godt mærket, da de vågnede dagen efter. Men noget tyder på, at det ikke kun var deltagerne, der havde tømmermænd.

Noget gik i hvert fald fuldstændig galt i afviklingsrummet, da programmet skulle sættes i gang mandag aften. Hele otte minutter gik der, før der overhovedet kom levende billeder på skærmen. Otte minutter hvor alt, tv-seerne måtte tage til takke med, var et skilt, der fortalte det åbenlyse – at der var tale om et ”teknisk uheld”.

Da der endelig kom hul igennem ud til stuerne, var det dog stadig med massive problemer. De første fem-ti minutter blev programmet løbende afbrudt af små reklamesekvenser. Ingen ved endnu, hvad der var årsagen til fejlen, men informationschef Jesper Jürgensen begræder kaoset.

- Det er super ærgerligt. Specielt fordi vi faktisk er rigtig glade for det første afsnit, som vi virkelig mener er rigtig godt tv, siger han.

- Jeg sad selv og så med, og må indrømme, at jeg synes, at sekunderne gik meget langsomt i starten, siger han.

Han er specielt ked af det overfor dem, der har siddet og fulgt med, og som er blevet irriteret over, at blive mødt af sort skærm.

- Derfor har vi også allerede besluttet at genudsende første afsnit i morgen kl. 19.40, hvor vi håber, at vi har lidt mere styr på afviklingen.

- Samtidig vil hele afsnittet blive lagt ud på vores hjemmeside, kanal5.dk, hvor man kan se det gratis, siger han.