Har du nogensinde siddet på en restaurant med et alenlangt menukort, ude af stand til at beslutte, hvad du skal spise?
I så fald åbner der nu den helt rette restaurant for dig, skriver blandt andre TV 2 Kosmopol.
Navnet er 'Bavette', hvilket også er navnet på en helt særlig udskæring af oksekød.
Og lige i det her tilfælde er det meget passende. For bavette er det eneste, der er på menukortet på restauranten.
Det er kokken, Torben Klitgaard, der også står bag blandt andet restaurantkæden Cofoco og den billige bistro Bouillon, der 11. juni åbner endnu en restaurant i København.
Konceptet har han, lige som Bouillon, hentet hjem fra Paris:
»I Frankrig findes der spisesteder, der kun serverer en grøn salat med valnødder, efterfulgt af bøf med pommes frites og en god sauce. Det er den simple idé, jeg nu tager til København og giver mit twist,« siger han.
Bavette, der ligger på Gråbrødre Torv i København, vil være åben alle ugens dage til frokost og til aften.
For 197 kroner får du den eneste menu på kortet: En salat med baguette, en grillet bøf med pommes frites og en slags løgsauce til.