Elsker du britisk og nordisk krimi? Så skal du have et abonnement på C More. De første 30 dage koster 0 kroner.

Briter er gode til mange ting. Noget af det, de gør allerbedst er at lave krimiserier og du kan nyde et utal af de allerbedste. BritBox (tusindvis af timers underholdning fra britiske BBC og ITV) er nemlig blevet en del af streamingtjenesten C More.

Et must for krimielskere: Få adgang til C More nu – de første 30 dage koster 0 kroner

Her er noget af det bedste, du kan se på C More lige nu

‘Broadchurch’
I 2018 vandt den prisen for bedste britiske krimiserie foran blandt andre ‘Line of Duty’ og   'Sherlock'. I den nye og sidste sæson forsøger makkerparret Ellie og Hardy at løse en sag om en grum serievoldtægtsforbryder.

‘Crime’
Kriminalinspektør Ray Lennox arbejder på en sag om en bortført skolepige. Han mistænker en kendt seriemorder, men cheferne affærdiger ham. Samtidig må Lennox kæmpe med en række personlige problemer.

‘Signora Volpe’
MI6-agenten Sylvia er flyttet til Italien for at nyde et lidt mere stille liv. Men det varer ikke længe. For mit under et bryllup, dukker et lig op.

Se de fremragende britiske krimier på C More – den første måned koster 0 kroner

‘Line of Duty’
Seks sæsoner af prisbelønnet krimiserie om politienhed, der bekæmper korruption i egne rækker

Det bedste fra Skandinavien
Udover en masse krimi, får du med BritBox også noget til lattermusklerne som eksempelvis ‘Fint skal det være’ ‘Top Gear’ og ‘The Graham Norton Show’. C More kan også byde på nogle af de bedste serier fra hele Europa samt C More Originals som et kæmpe udvalg af ‘Beck’ krimier og krimi- og thrillerserierne ‘Hamilton’ og ‘Fartblinda’ (i den nye sæson medvirker danske Peter Gantzler og Rosemarie Mosbæk.)

Til ungerne finder du et stort børneunivers med udgangspunkt i folkekære Astrid Lindgren.

På C More finder du noget for alle: De første 30 dage koster 0 kroner

Vil du se de bedste serier? B.T. | Tjek har lavet et stort overblik over dem 

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også