Torsdag morgen blev en 62-årig mand dræbt, da han blev ramt af en 700 kg tung jernplade på en byggeplads i Svinninge ved Holbæk.

Manden arbejdede for et entreprenørfirma, der er i færd med at ombygge det gamle rådhus på Hovedgaden i Svinninge til boliger for fysisk handicappede. I den forbindelse skulle der laves noget kloakeringsarbejde.

Manden stod i en nedgravning, hvor man var i færd med at nedsænke den tunge jernplade, der skulle bruges som afstiver. På tragisk vis blev manden ramt og dræbt af sine kvæstelser.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelsen kl. 8.33. De kan ikke komme nærmere ind på, hvilke kvæstelser manden pådrog sig, og om han døde på stedet. Han var dog død ved ankomsten til Holbæk Sygehus.

- Firmaet har sørget for krisepsykologer til dem, der var til stede derude. Det har været en grim oplevelse, fortæller kriminalassistent ved Midt- og Vestsjællands Politi Carsten Andersen.

Arbejdstilsynet er blevet tilkaldt, og de undersøger nu stedet for at se, om der har været nogen overtrædelser af arbejdssikkerheden.

Politiet har underret den 62-årige mands pårørende.