____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Nu fortæller en af BTs hemmelige kilder, der tidligere har været ansat på Se og Hør, at de tidligere chefredaktører Henrik Qvortrup, Per Ingdal og Kim Henningsen alle kendte til Se og Hørs hemmelige overvågning.

- En direkte indrømmelse fra Qvortrup og Co., vil jo bringe dem direkte til skafottet. Det kan kun skade dem, siger journalisten.

To af hans kolleger på Se og Hør havde dengang den primære kontakt til It-specialisten, der havde adgang til at se hvor blandt andet Rigmor Zobel, Casper Christensen og prins Joachim anvendte deres betalingskort.

Se og Hør-skandalen: Her er de kendte som blev ulovligt overvågetDet fremgår af bogen "Livet, det forbandede", der udkommer i dag med den tidligere Se og Hør-journalist Ken B Rasmussen som forfatter.

Henrik Qvortrup har tidligere udtalt til BT, at han ikke kan afvise at have udbetalt honorarer til den hemmelige kilde, der skulle have været ansat i IBM. Han afviser dog påstanden om, at han bevidst skulle have godkendt ulovlige overvågninger.

- Jeg har hilst på mange kilder, men jeg har ikke hilst på en kilde, om hvem jeg vidste, at han eller hun begik ulovligheder, siger han i dagens udgave af BT.