En 18-årig ung mand  er kommet alvorligt til skade, efter han fredag aften kl. 22:53 faldt ned fra et vindue på tredje sal på Sønder Boulevard i Odense..

Vagtchef Hans Frederiksen Fyns Politi fortæller, at den unge mand var til forfest med en gruppe kammerater i lejligheden, inden de skulle i byen senere.

- På et tidspunkt forlader han gruppen og går ud i køkkenet. Kort efter kommer hans kammerat derud og ser, at den unge mand hænger i armene ud ad vinduet og klamrer sig fast.

Ved du noget, så tip BT på 1929@bt.dk.


- Kammeraten får fat i ham, men kan ikke holde ham.  Han glider langsomt ned, så han kun holder fast i hænderne og til sidst falder han ned, fortæller Hans Frederiksen Fyns Politi.

Den unge mand styrtede herefter ned og ramte et gelænder til en trappeskakt tre etager længer nede.

- Mens kammeraten løber ned, råber han til de andre, at de skal ringe 112. Og så kommer læge og ambulance hurtigt til stedet, siger vagtchef Hans Frederiksen.

Den unge mand er svært tilskadekommen og hospitalet betegner hans tilstand som kritisk. Han var ikke ved bevidsthed fredag aften.

Han er indlagt på OUH og hans forældre er hos ham, oplyser Hans Frederiksen.

Han fortæller også, at politiet ikke har nogen som helst grund til at tro, at der ligger uoverensstemmelser bag ulykken. Politiet vurderer, at den tragiske ulykke skyldes kådhed.