18 bordeller rundt i Danmark har Joanna Tomaszewicz arbejdet på.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Jagten på lykken og et konstant kundekrav om ‘nye piger’ har fået den 39-årige kvinde til at arbejde på 18 bordeller på bare fire et halvt år.

Hver gang hun pakkede sine dildoer, latexdragter, sminke, private billeder og tøj sammen, var det med håbet om, at det næste sted ville være bedre og mere trygt.

I dag siger hun, at hun var naiv, hver gang hun flyttede fra det ene sted til at det andet, men samtidig var det nødvendigt for at kunne tjene penge til huslejen. Tomaszewicz forklarer, at det er normalt at udenlandske provins-prostituerede flytter meget rundt.

- Hvis man bliver det samme sted for længe, er det som at være gift med kunderne, siger Joanna Tomaszewicz, der har fået hjælp af andre prostituerede, venner, udlejere og kunder, de gange hun har flyttet.

B.T. har sammen med hende besøgt 14 af de 18 bordeller, hun har arbejdet på. Klik dig rundt og få et indblik i Joannas arbejdsliv som prostitueret i grafikken herunder.