Foto: Jens Nørgaard Larsen / Uffe Weng

Der er en særlig grund til, at Kongehuset gerne vil holde lidt længere på Jesper Vollmer.

Lige siden Jesper Vollmers forfærdelige badeulykke i Thailand for et år siden har han kæmpet for at komme tilbage i fuldt vigør til sit job som køkkenchef i Kongehuset. Men selv om den 43-årige kok har gjort nærmest mirakuløse fremskridt, har han stadig så store men efter ulykken, at han er blevet nødt til at sige sit job op i Kongehuset.

LÆS OGSÅ: Erotisk hobby: Prins Henriks frække kunst 

»Hvis Jesper er på Fredensborg eller Christiansborg, og der sidder 200 gæster og venter, så går det jo ikke, at han ikke kan få benene og hånden til at følge med. Så han har indset, at han ikke kan klare det mere. Men Kongehuset har været så søde mod ham. De sagde til ham, at de gerne ville have, at han ventede til juli, inden han stoppede, for så kunne han nå at få Dronningens tiårsnål med,« fortæller Jespers svigermor, Hilda Heick.

LÆS OGSÅ: TV: Ærlig MasterChef-dommer: Østers er ulækre, jeg forstår dem ikke

Jesper kommer dog ikke til kun at bruge sine evner i sit eget køkken. For han og hustruen, Annette Heick, har fået bygget et konference- og teambuildinghus i Allinge, hvor Jesper skal lave kokkeskole, vinsmagning og andre gastronomiske arrangementer for virksomheder.

Artikle er oprindeligt bragt i HER&NU.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.