Det er ikke længere en hemmelighed, at Se og Hør har tjent millioner af kroner på at lave forsidehistorier baseret på de kreditoplysninger, de har modtaget fra tys-tys-kilden i Nets. Lørdag kan BT afsløre, at Se og Hør har overvåget mindst 86 kendte danskere i perioden fra 2008 til i hvert fald slutningen af 2011 igennem deres kreditkort-spion.

En af de overvågede er operachef ved Covent Garden i London, Kasper Holten, som tidligere har været gift med den nu afdøde tv-vært på 'Den Store Klassefest' Kamilla Bech. Han mener, at de penge, som Se og Hør har tjent på at lave historier ved hjælp af overvågning, bør doneres væk.

- Lad mig foreslå, at Aller donerer samtlige indtægter fra Se og Hør i uger med en forsidehistorie baseret på kreditkort-kilden til velgørenhed. Så vil det måske være lidt lettere at tage deres bodsgang alvorligt. Men så længe, man har det fint med de penge, man har tjent på ulovlighederne, er det lidt svært at se, at nogen kan ønske at have noget særligt med Aller-koncernen og dens ejere at gøre i fremtiden, skriver Kasper Holten i mail til BT.

Han fortæller samtidig, at han i mindst et tilfælde har følt sig overvåget af Se og Hør. Det skete, da han i efteråret 2008 rejste med sin kæreste Signe Fabricius til Italien. Her blev parret opsøgt af paparazzifotografer på deres hotel, som leverede billeder til en forsidehistorie på Se og Hør.

- Jeg har i årevis spekuleret over, hvad det var for kilder, de havde. Det har været næsten paranoidt at spørge mig selv, om det kunne være et menneske tæt på mig, der talte med dem. Da jeg læste om kreditkort-overvågningen, gik det op for mig, hvad der måtte være sket, og jeg kontaktede Vestegnens Politi, skriver Kasper Holten, som kalder overvågningen for en usund kultur på Se og Hør.

Kasper Holten har endnu ikke besluttet sig for, om han vil lægge sag an mod Se og Hør.

Aller Medias presseansvarlige, Kasper Kankelborg, meddeleler, at Aller ikke har nogen kommentarer til forslaget.