I går var alt kaos, men i dag ser trafikken ud til at glide noget nemmere i den indre del af København. Også busserne kører stort set uden forsinkelser.

Årsagen til gårsdagens totale trafikkaos var, at Københavns Kommune er i gang med et større asfaltarbejde på både Nørre- og Vester Søgade omkring Søpavillonen.  Et arbejder der har spærret Nørre Søgade i begge retninger.

Men selvom eftermiddagsmyldretiden i går var slem, så skal buspassagererne ikke forvente samme problemer her til morgen.

- Vi har meget lidt forsinkelse på busserne kun omkring 3-4 minutter, og det er så lidt, at vi ikke går ud med nogen officiel meddelse, men omvendt kan det jo godt være, at det er stilhed før stormen, siger trafikvagt hos Movia, Torben Gravesen.

Som i går er det fortsat busruterne 350S og 5A, der er berørt af vejarbejdet, men i modsætning til i går, har busserne nemmere ved at komme igennem de berørte områder.

- Der er blevet rykket lidt rundt på noget af vejarbejdet, og det har altså lettet lidt på situationen. Vi forventer derfor ikke, at det bliver nær så slemt som i går, men hvor store forsinkelserne bliver afhænger også af hvor mange biler, der pakker sammen omkring busserne, siger Torben Gravesen.

Endnu er der dog ikke de store problemer at spore for bilisterne fortæller Berlingskes reporter i trafikken.