Joan Ørting har i 10 år været brevkasseredaktør for Ekstra Bladet. Det er slut nu. Hendes sexråd til rådvilde danskere blev i mandags sparet væk.

- Ja, det er ærgerligt. Men de sagde, at de skulle spare, og at jeg var for medieeksponeret. Nu bliver brevkassen overtaget af to nye, som jeg håber klare læsernes henvendelser godt, siger Joan Ørting til tv2.dk.

Men livet går videre. Joan Ørting har som sædvanlig mange jern i ilden.

- Lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på min nye bog, som foreløbig har arbejdstitlen 'Glæde i hjemmet, energi i sengen'. Den skal med på bogmessen til november, så jeg har virkelig spændt bæltet stramt. Derudover har jeg min skole, hvor jeg uddanner sexologer - ja, og så har Carsten og jeg talt om, at vi kunne åbne vores egen brevkasse på mit eget website, siger hun til tv2.dk.

Her er et udpluk fra de seneste spørgsmål, Joan Ørting har svaret på i sin sexbrevkasse.

Hun tør ikke røre min penis: Hun tør simpelthen ikke, selv om hun i bund og grund har lyst.

Jeg kan kun få orgasme ved analsex: Jeg kan kun få orgasme ved analsex, hvilket også er lidt et problem, da jeg tror, at han føler sig tvunget til det for at få mig til at komme en sjælden gang i mellem.

Giver hende penge for sex: Hun kommer tit på besøg, fordi hun mangler penge til en bytur eller noget nyt tøj.

Pigerne tænker kun på penisstørrelsen: Men lige så snart jeg skal have sex med dem, smutter de, fordi den ikke er stor nok.