Trods millionnedslag er den afdøde kendismægler Jan Fogs elskede strandvejsvilla stadig til salg. Nu forsøger ejendomsmægleren atter engang med et kæmpe nedsalg for at lokke køberne til.

Kendismægleren Jan Fog lagde aldrig skjul på, at han elskede sin hvide strandvejsvilla med udsigt til Øresund. I over 30 år var det hans faste base, hans hjem.

Men andre er tilsyneladende ikke helt så begejstret for den 373 kvadratmeter store palævilla, der blev bygget i 1920. I hvert fald er den smukke villa fortsat ikke solgt – over to år efter, at den kendte ejendomsmægler pludselig døde, mens han var i behandling for leukæmi.

Nu forsøger ejendomsmæglerfirmaet Claus Borg & Partner, der overtog Jan Fogs ejendomsmæglerforretning, sig med et nyt stort prisnedslag i håb om at få den gamle villa afsat.

Villaen er netop blevet sat ned med tre mio. kr., så prisen nu er endt på 26,9 mio. kr. Nedslaget er det andet af sin slags, da villaen oprindeligt blev udbudt til hele 34 mio. kr. , da den kom til salg i september 2015.

Den pris var dog måske lige lovlig høj – i hvert fald bed ingen købere på, og villaen blev i april 2016 sat ned til 29,9 mio. kr. Og nu er den altså blevet sat ned igen. I alt er villaen nu sat ned med hele 21 procent.

Og ejendomsmægler Claus Borg, der har fået til opgave at sælge villaen, håber, at det vil lokke kunderne til:

»Det er da klart, at vi forventer, at vi med prisnedsættelsen kan få flere til at komme og kigge på villaen«, siger Claus Borg.

Udsigten er skøn fra Jan Fogs villa.
Udsigten er skøn fra Jan Fogs villa. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Ifølge ejendomsmægler Helle Skovby, der har et stort kendskab og erfaring som mægler i området, er det ikke usædvanligt at se prisnedslag i den størrelsesorden på ejendomme i samme prisklasse som Jan Fogs:

»Hvis du har en ejendom til 2 mio. kr, så er et prisnedslag på en halv mio. kr.  ekstremt meget. Men ved de dyrere ejendomme, ser man jo hurtigt prisnedslag på flere millioner kroner. Ejendommene koster jo mange millioner, så derfor ser vi de her voldsomme nedslag«, forklarer hun.

Jan Fog døde den 23. april 2015. Angiveligt gik noget galt under den stamcelletransfusion, som han gennemgik i forbindelse med sin leukæmi.  Den 66-årige mægler pådrog sig tilsyneladende en livsfarlig virus i forbindelse med rutinebehandlingen, der sendte ham i en komatilstand, som han aldrig vågnede op fra igen.

Udsigten er skøn fra Jan Fogs villa.
Udsigten er skøn fra Jan Fogs villa. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Jan var i alle livets mål en fighter og en vinder – men en uheldig hændelse gjorde, at han ikke vandt over sin sygdom«.

Sådan skrev den afdøde liebhaver-mæglers nære ven, Susanne Asferg,  i en pressemeddelelse, som hun udsendte på egne og familiens vegne, dagen efter Fogs pludselige død på Rigshospitalet.

Jan Fogs villa kan ses her.