85 danskere er i løbet af årets første seks måneder blevet millionærer på at spille Lotto. Men koncentrationen er størst i disse fire byer

Det er københavnerne, odenseanerne, randrusianerne og frederikshavnerne, der er mest heldige i Lotto, oplyser Danske Spils presseafdeling.

I hvert fald indtil nu. Danske Spil har netop lavet en opgørelse over, hvor milliongevinsterne i løbet af det første halvår er blevet udløst, når det gælder Lotto. Fem personer i København, fire i Odense og tre i henholdsvis Randers og Frederikshavn har alle vundet over en million kroner i lottogevinst.

At det så giver Frederikshavn den største koncentration af lottomillionærer holdt op mod befolkningsantallet må give smil på læben hos nordjyderne. Mens de i Randers ikke alene kan bryste sig af en delt tredje plads fordelt på nye lottomillionærer, har de også haft en af årets hidtil største gevinster på 25 mio. kr. udløst på spillet Joker.

Af opgørelsen over fordelingen af Lottomillionerne er det København, som har haft årets største gevinst på 11.099.489 kr. På Fyn er det ifølge Fyens.dk en spiller fra Walthers Kiosk i Faaborg, der i begyndelsen af juni vandt 9.521.976 kroner, mens en kvinde fra Odense tidligere på året kunne indkassere en gevinst knap seks millioner kroner.

For Leif og Aase Sommer fra Ølsted i Nordsjælland startede året også helt utrolig godt, da de vandt 114 mio. kr. i Eurojackpot 7. januar.