Polske Joanna Tomaszewicz var hunderæd for hver eneste kunde, der kom og tog hende på bordellerne. Se videoerne her på siden.

I sexannoncerne i Ekstra Bladet og på internettet var hun både varmblodig og sexglad. Men i virkeligheden var hun bange for hver eneste kunde, hun lokkede til sig i de små, mørke huse på provinsens landeveje.

- Det er det mest forfærdelige sted, du kan forestille dig. Du lukker dig inde i det sted. Det er dit private fængsel, siger 39-årige Joanna Tomaszewicz om 'sine' bordeller.

I perioden fra december 2006 til maj 2011 har hun arbejdet på 18 forskellige bordeller i Jylland og på Fyn. Nu fortæller hun sin historie til B.T.

Det er en historie, der tegner et dystert billede af livet som landevejs-prostitueret i Danmark og som giver et unikt indblik i en grum, dansk underverden fuld af frygt, sorte penge og vold.  

- Jeg vidste ikke, hvem der kom. Han kan slå ihjel - han kan have en kniv, siger Joanna Tomaszewicz om tiden alene på provinsens bordeller i videoen øverst i denne artikel.

Flere af bordellerne var døgnåbne. Det betød, at hun aldrig havde mulighed for at få sovet ordentligt. Hun skulle hele tiden var klar til at tage imod den næste sexkøber.

- Det driver dig til vanvid. Det er for meget for et menneske. Du skal være klar hele døgnet. Klar til alt, siger Joanna Tomaszewicz til B.T.

Hun fortæller i videoen øverst i denne artikel, at hun har følt sig som en rotte eller en vampyr, der ikke tåler sollys.

Søndag den 1. januar kan du læse HELE Joanna Tomaszewicz’ historie, når B.T. udkommer med en særudgave af sektionen ‘2’. B.T.s journalister har gennemført adskillige, timelange interviews med den 39-årige kvinde og har blandt andet besøgt hendes barndomshjem i Gdansk og 14 af de 18 danske bordeller, hun har arbejdet på. Læs HELE historien om Joanna Tomaszewicz i B.T. søndag.

Se også videoen 'Ingen nemme sex-penge' herunder: