Duften af brunkager og glögg spreder sig over hele landet, og i december skruer vi også på BT op for julehyggen. Traditionen tro kan vi byde på julekalendere, hvor du hver dag kan vinde fede præmier, men i år præsenterer vi også en tv-kanal med non stop jule-musikvideoer, så du altid kan komme i julestemning med 'Last Christmas', 'Santa Baby', 'Jul det cool' eller et af de andre klassiske numre.

Julemusik-kanalen sendes døgnet rundt helt indtil 31. december.

I BTs skrabekalender kan du hver dag vinde en stor præmie, når du skraber dagens felt fri. Der er præmier for mere end 30.000 kr. Men du deltager også i den overordnede konkurrence om den helt store julegave - et rejsegavekort til en værdi af 15.000 kr.

Opret dig og vær med lige her.

Susanne Bier instruerer julekalender til BT
Vi er også stolte af, at den Oscar-vindende instruktør Susanne Bier har instrueret en julekalender til BT med 24 sjove videoer med de kendte figurer fra Shrek-universet. Skuespillerne Niels Olsen, Martin Brygmann, Maria Lucia og Alexandre Willaume giver den gas, og de gakkede løjer fortsætter i den daglige konkurrence, hvor du kan vinde 100 Shrek-grønne flødeboller til dig og din arbejdsplads.

Derudover er der billetter til den kommende Shrek-musical på højkant.