Skandalen er komplet – tidligere chef på Se og Hør erkender lovbrud.

Se og Hør gennemførte i flere år ulovlig overvågning af kendte og kongelige - og tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup var ’godfather’ bag den systematiske, årelange og ulovlige overvågning.

Lise Bondesen, nuværende underholdningschef på Ekstra Bladet og tidligere nyhedschef på Se og Hør, står onsdag frem på avisens hjemmeside og bekræfter de seneste døgns alvorlige anklager:

- Ja, Se og Hør gennemførte overvågning, ja, Se og Hør brugte ulovlige bankoplysninger, ja, jeg var involveret, og ja, Henrik Qvortrup var hjernen bag det hele, siger hun.

BT bad onsdag Lise Bondesen kommentere tre mail fra 2008, 2009 og 2010, der viser, at hun kendte alt til den ulovlige og systematiske overvågning - umiddelbart efter blev hun sendt hjem fra Ekstra Bladet, og nu tilstår hun så alt.

Ifølge Bondesen var ’Henrik Qvortrup i sin tid som chefredaktør den store Godfather’, og det ’var ham, der indledningsvis holdt møde med manden’, der senere er blevet kendt som den særlige kreditkortkilde.

Bondesen bekræfter også i dagens udgave af Ekstra Bladet, at det, så vidt hun ved, var de ulovlige oplysninger, der i maj og juni 2008 gjorde det muligt for Se og Hør - som eneste medie - at ’være på pletten i Canada, hvor prins Joachim og prinsesse Marie holdt bryllupsrejse’.

- Det vidste jeg godt, og det benyttede jeg mig af. Jeg fik det også stoppet. Men jeg reagerede for langsomt. Alt for langsomt, siger Lise Bondesen til Ekstra Bladet