Den prostituerede Bonnie Cleo Andersen, der søndag åbenhjertigt fortalte om sit barske liv som prostitueret i DR1-dokumentaren 'Bonnie og de tusind mænd', har en drøm om at skippe livet som sexsælger og i stedet stå bag disken i sin egen pølsevogn.

Nu ser drømmen ud til at blive til virkelighed for Bonnie Cleo Andersen. En privat net-indsamling til en pølsevogn til den prostituerede kvinde har nu nået målet på 50.000 kroner. Torsdag formiddag havde danskerne spyttet 61.500 kroner i indsamlingsbøssen, og det glæder initiativtageren til indsamlingen.

»Det er gået helt forrygende,« konstaterer den journaliststuderende Søren Henriksen, der startede indsamlingen på caremaker.dk.

»Jeg startede indsamlingen af et godt hjerte, jeg gjorde det ikke for at promovere mig selv. Jeg sad og tænkte, at jeg kan gøre noget, hun ikke har chancen for at gøre. Hendes historie er gribende« siger han.

Søren Henriksen har ikke umiddelbart tænkt sig at overbringe pengene til Bonnie Cleo Andersen personligt, da han vil overføre pengene via netbanken.

Bonnie Cleo Andersen har arbejdet som prostitueret i 20 år. Hun fortalte i dokumentaren, at hun overvejer et karriereskift.

Men det kommer umiddelbart til at gå en rum tid før, hun kommer til at lange hotdogs over disken til sultne kunder. Lige nu sørger hun over tabet af kæresten, der i weekenden blev fundet skuddræbt i en udbrændt bil nær Sorø.

På torsdag bliver hun angiveligt smidt ud af sit parcelhus i Sorø, fordi hun ikke kan betale husleje og har oparbejdet en stor gæld til sin udlejer.

BT har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Bonnie Cleo Andersen. I dokumentaren udtalte hun, at det kunne være hyggeligt at eje en pølsevogn.

»Jeg vil gerne have sådan en. Lige ovre ved Rema. Det kunne jo være meget hyggeligt,« fortæller hun i dokumentaren ifølge dr.dk.