Hva' så, shababs. Er I klar til at være iskolde? Sådan lyder starten på en af de utallige YouTube-videoer, som YouTuberen Armin har lagt op på sin kanal. Han er blandt de mest populære danske YouTubere, som snart skal hyldes ved Danmarks første YouTube-galla.

Den 1. august lægger Bremen Teater grund til awardshowet Guldtuben i København. Her samles de største danske YouTube-stjerner, hvor vinderne indenfor 11 kategorier skal kåres.

 

69 visninger

YouTube-stjernerne er primært unge, der har deres egne kanaler, hvor de løbende lægger videoer op af dem selv, mens de laver forskellige ting. Nogle optager dem selv, mens de spiller Fifa eller andre computerspil, nogle lægger videoer op, hvor de giver mode- eller sminketips, mens andre laver interviews. De fleste har over hundredetusinde visninger i alt, og andre har rundet millionen.

En af de mest populære, som også er nomineret til Årets YouTuber, er Armin. Han har hele 123.097 abonnenter på sin kanal og godt 25 millioner afspilninger. De fleste af seerne er andre unge.

 

3 visninger

Den mest populære video på Armins kanal er 'Armin På Strøget':

Udover Armin er der fire andre nominerede til 'Årets YouTuber'. Du kan se eksempler på deres videoer herunder:

Kristine Sloth

Julia Sofia

Rasmus Brohave

Eiqu Miller

Udover Årets YouTuber er der ti andre kategorier

Årets Serie
Årets Sang
Årets Stjerneskud
Årets Style
Årets Trendsetter
Årets Gamer
Årets Humor
Årets Vlogger
Årets Mest Lovende
Årets Collab

Se de nominerede på guldtuben.dk.