Den danske møbelkæde 123 Lagersalg er gået konkurs. Virksomheden lukker med en samlet gæld på 10 millioner kroner.

Det skriver JydskeVestkysten.

Fra et centrallager i Fredericia solgte 123 Lagersalg, som nanvet indikerer, møbler nye møbler til lave priser. Møbelkæden, der tidligere har haft otte butikker rundt om i landet, solgte dels deres møbler online samt fra uopvarmede lokaler i forsøget på at holde omkostningerne nede. Det har dog ikke været tilstrækkeligt, og 123 Lagersalg blev i slutningen af 2016 erklæret konkurs af Skat.

Det oplyser kurator Michael E. Hansen til JydskeVestkysten.

»Virksomheden lukker med en samlet gæld på cirka 10 millioner kroner og heraf har Skat et tilgodehavende på 5,7 millioner kroner,« lyder det fra Michael E. Hansen.

I 2015 havde 123 Lagersalg et underskud på næsten fire millioner kroner kombineret med en negativ egenkapital på 3,9 millioner kroner, skriver JydskeVestkysten.

På 123 Lagersalgs hjemmeside har møbelkæden oprettet en liste, hvor eventuelle kunder, som måtte have betalt men ikke modtaget møbler fra den nu lukkede virksomhed, kan læse mere om, hvordan de skal forholde sig efter konkursen. Der bliver dog gjort opmærksom på, at man som kunde godt kan væbne sig med tålmodighed.

'Vi beder dog om stor tålmodighed, da der er tale om et stort arbejde med udredning af varer og kunder,' lyder det på hjemmesiden.