Annette Heicks mand Jesper Vollmer, der i forrige uge var så uheldig at brække nakken ved et badeuheld i Thailand, er kommet hjem til behandling i Danmark. Det bekræfter Annette Heick over for BT.

Jesper Vollmer, der gennem flere år har været kok for regentparret, brækkede nakken da han sprang i vandet og ramte sandbunden. Han var på ferie med familien i Thailand.

»Jesper sprang i havet, men blev slået ned af en kæmpebølge på en sådan uheldig måde, at hans hoved blev kastet mod sandbunden, hvorved han brækkede nakken. Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, hvor han stadig ligger på intensiv afdelingen,« skrev Annette Heick i en pressemeddelelse fredag den 30. januar.

Jesper Vollmer var efter ulykken igennem en seks timer lang operation. Men heldigvis tyder alt på, at han vinder sin førlighed tilbage. Foran venter en lang periode med genoptræning.

»Det er fuldstændig langt ude. Det er ekstremt hårdt at skulle igennem sådan et forløb,« siger Annette Heick i dag til BT.

»Han (Jesper, red.) ønsker slet ikke at komme i offentligheden søgelys på den her måde. Vi har brug for ro nu. Og det håber jeg, at medierne vil respektere,« fortæller Annette Heick.