Politi og krisepsykologer er mødt op ved den børnehave, hvorfra flere børn forulykkede i en alvorlig busulykke tirsdag eftermiddag i Nordsjælland.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>På Borgmester Jensens Allé på Østerbro i København, hvor børnehaven holder til, holdt der tidligere adskillige politibiler.

Betjentene var sendt af sted for orientere nervøse og chokerede forældre, efter en bus med 41 børnehavebørn tirsdag eftermiddag kørte udover én vej, røg ned af en skrænt og landede på en anden vej ved Hørsholm. 

LÆS OGSÅ:

Bussen kolliderede med en sort Mini Cooper, og føreren af bilen meldes dræbt. Fem børn er kørt til Rigshospitalets Traumecenter, syv er kørt til Hillerød Skadestue, mens de øvrige børn blev hentet i to busser og kørt til Hillerød Sygehus, hvor de skulle tjekkes for skader.

De sidste er dog sluppet med mindre skrammer og knubs, oplyser Nordsjællands Politi.

20 ambulancer var sendt til stedet, da en bus tirsdag forulykkede ved Hørsholm.
20 ambulancer var sendt til stedet, da en bus tirsdag forulykkede ved Hørsholm. Foto: Vedbæk Foto
Vis mere

SE BILLEDERNE: 

Busulykke Isterødvej fastklemt chauffør

Efter ulykken har betjente, reddere og forældre forsøgt at finde ud af, hvem og hvor kvæstede børn, der var i ulykken. I løbet af de seneste timer er forældre ankommet til den københavnske børnehave, som børnene fra ulykken hører til.

Børnehaven er bygget i to etager, og det meste af aktiviteten lader til at foregå i børnehavens 1. sal.

Forældre går af og til ind og ud af børnehavens døre, mens de taler i telefon, fortæller bt.dks udsendte.

Chaufføren på ulykkesbussen er stadig dybt rystet efter ulykken, hvor hans bus med 40 børnehavebørn kørte sammen med en personbil og væltede ned ad en skrænt. 
Chaufføren på ulykkesbussen er stadig dybt rystet efter ulykken, hvor hans bus med 40 børnehavebørn kørte sammen med en personbil og væltede ned ad en skrænt.  Foto: Vedbæk FOTO
Vis mere

- Pressen venter i øjeblikket på en leder, som vil komme ud og oplyse noget, siger bt.dks udsendt.

Politibetjente går ind og ud af børnehavens af døre, og indtil for kort tid siden havde to betjente tilsyneladende fået til opgave at holde pressen på afstand, oplyser bt.dks mand på stedet.Der er bemærkelsesværdigt stille, fortæller bt.dks mand på stedet. Journalisterne taler lavmælt, det samme gør betjente.