Ti millioner danske kroner skal nu forsøde livet for en aarhusiansk studerende, der har trukket de heldige tal i Lotto-spil.

Han var så tæt på at opsige sit abonnement på det nervepirrende spil, som Lotto er, men heldigvis for den unge studerende indsendte han en af sine sidste Lotto-kuponer og blev dermed ti millioner kroner rigere.

- Nu kan jeg leve bedre end på SU. Det er jo helt vildt. Slet ikke til at forstå. 10 millioner kroner! Det havde jeg aldrig troet i min vildeste fantasi. Jeg regnede ikke med, at jeg ville have så mange penge på SU, så derfor skulle abonnementet siges op. Men nu kan jeg da leve bedre end jeg havde forestillet mig, siger den 21-årige til Danske Spil.

LÆS OGSÅ: Chokoladebar gav lottogevinst på 1,8 mia. kr.

Han blev ringet op søndag med den gode nyhed og måtte straks ind på nettet for at dobbelttjekke, at han virkelig var vinderen. Nu skal de mange penge supplere SU'en, når han starter på HF-studiet efter sommerferien,  men formuen har også givet stof til eftertanke for den unge mand omkring, hvad der nu skal ske i fremtiden.

- Hovedet har kørt på højtryk siden jeg fik det at vide. Jeg har ikke sovet så meget. For hvad skal der ske? Jeg har tænkt rigtigt meget over fremtiden, lyder det.

LÆS OGSÅ: Droppet af kæresten - og vandt så 160 millioner

Den nybagte Lotto-vinder fortæller nu, at pengene blandt andet skal gå til en lejlighed i Aarhus midtby, en ny bil og en masse udlandsrejser.