Selvom kok og kogebogsforfatter Hannah Grant har haft mange store madoplevelser gennem sin karriere, er der er i sær én, som hun husker som værende helt forfærdelig. 

Det fortæller hun i det seneste afsnit af podcasten Spar Kassen. 

»Den, der har sat sig dybest i mig, som jeg næsten er traumatiseret af, var, da jeg spiste på den daværende nummer et restaurant i verden 'El Bulli'. Vi fik 51 serveringer. En ting er, at det var meget voldsomt.« 

»Men en af serveringerne blev serveret i en lille espresso-kop og lignede en mini-cappucino. Det var rådne hareindvolde, der var blendet op med noget skum på toppen.«

»Jeg tager den her kop, og hele min krop - alt inde i mig - det vender sig bare. Jeg har bare lyst til at projektil-ørle ud over bordet. Og vi har 20 retter tilbage. Jeg kigger bare på min medspiser: 'Jeg ved ikke, om jeg kan det her mere'.«

»Det var gradvist blevet mere og mere sindssygt. Vi skulle spise hejrnen fra en skovsneppe ud af dens kranie. Og det gik bare lige pludselig op for mig, at en madoplevelse ikke behøver at være god. 

»Jeg tænkte bare: Hvad fanden er det her? Der var jeg virkelig i chok. Det er i 2011. Og bare det at tale om det nu - puha.«

Hør også om Hannah Grants bedste madoplevelse - og hendes smagstest af peanuts, hvor en af de billige banker den dyre variant. 

Lyt hos Apple Podcast, Spotify eller ved at klikke play herunder.