Nicolas Roche blev onsdag kåret som 11. etapes mest angrebsivrige rytter, efter han både kørte fra feltet og derefter de øvrige udbrydere. Det kunne Tinkoff-Saxos manager Bjarne Riis dog ikke bruge til noget, da det endte med sejr til franske Tony Gallopin.

Sådan lød det efter etapen, da Bjarne Riis blev spurgt til, om det ikke havde en betydning, at Nicolas Roche endte på podiet efter etapen. Godt nok ikke som vinder, men som den mest angrebsivrige.

- Det kan vi ikke bruge til noget. Det handler om at vinde, sagde Bjarne Riis.

Bjarne Riis var dog tilfreds med den indsats, som Roche havde lagt i etapen.

- Roche kører frem og er godt med, men det lykkedes så ikke. I det hele taget var det en hård dag for gutterne. En hård etape og en hård afslutning, konkluderede Tinkoff-Saxo-manageren.

Bjarne Riis' kaptajn Alberto Contador udgik tidligere i løbet, hvilket betyder, at holdet ikke længere går efter en sejr i klassementet, men derimod etapesejre. Derfor ser Bjarne Riis nu frem mod etapen i morgen, hvor han tror på, at holdet kan spille en rolle igen.

- Det er en rimelig hård afslutning i morgen. Ikke så hektisk som i dag, men halvsvær, så vi håber, at vi kan være med der. Og så kommer der et par hårde bjergetaper, sagde Bjarne Riis.