Tinkoff-Saxo med Bjarne Riis i spidsen forstærker sit team af trænere og sportsdirektører. Tidligere rytter Bobby Julich er hentet ind som Head Coach, mens Sean Yates og Patxi Vila er ansat som sportsdirektører. Derudover er Daniel Healey ansat i en nyoprettet position som Head of Sports Science.

Det russiskejede cykelhold Tinkoff-Saxo har oprustet på udvalgte nøglepositioner i den tekniske organisation. Det er gjort som et led i bestræbelserne på at sikre klassikersejre til Peter Sagan og en samlet sejr til Alberto Contador i både Tour de France og Giro D'Italia.

Holdejer Oleg Tinkov indikerede allerede i sommer, at der var gennemgribende ændringer på vej. Bobby Julich og Daniel Healey kommer begge fra roller hos BMC, mens Yates og Vila afløser Mauduit og Guidi som sportsdirektører.

- Det er utrolig dygtige folk, og de vil være en gevinst for alle hold, fordi de kommer med enorm motivation og erfaring. De vil komme til at spille en vigtig rolle i vores nye og ambitiøse setup, og de afspejler vores målsætning om at levere resultater i 2015, siger Bjarne Riis ifølge cyclingnews.com.

Bobby Julich glæder sig til atter at arbejde sammen med Bjarne Riis, som han kørte for som rytter på CSC i 2004 og efterfølgende blev ansat som træner og sportsdirektør frem til 2010. Hans intention er at være dybt involveret med de enkelte ryttere og være den person, der går detaljerne efter i sømmene, siger Bobby Julich i en pressemeddelelse.

Sean Yates var tidligere ansat hos Team Sky, hvor han var en af nøglefigurerne bag Bradley Wiggins' sejr i Tour de France i 2012. Hans erfaring skal bruges til at hjælpe Contador frem mod den Tour de France-sejr, som holdet hungrer efter.

De nye ansigter er sammen med resten af Tinkoff-Saxo-holdet på teambuilding-tur, hvor de lige nu er i gang med at bestige Kilimanjaro i Afrika.