Der kan skrives mange titler på Annette Heicks visitkort: Sanger, TV-vært, forfatter, klummeskribent m.m. Og nu kan man så tilføje 'Brevkasseredaktør'. Annette Heick besvarer læsernes spørgsmål indenfor sex og samliv her i brevkassen.

Spørg Annette på e-mail: heick@bt.dk

Annette er hverken psykoterapeut eller socialrådgiver, men med en god portion livserfaring og en masse sund fornuft har hun alligevel formået at rådgive mange lyttere gennem sine 7 år på Mads og Monopolet, som stadig er P3's mest lyttede program med gennemsnitligt 800.00 lyttere hver uge.

At være barn af 'Danmarks lykkeligste ægtepar' giver Annette noget at leve op til, men hun mener selv, at der har været masser af inspiration at hente fra forældrenes kendte ægteskab.

- Jesper og jeg har været sammen i 14 år og gift i 11, og jeg føler mig stadig meget lykkelig i vores forhold.

Parret har to børn - Storm på 3 år og Eliot på 8 - så Annette ved godt, hvad det vil sige at skulle beherske et godt parløb, når overskuddet i hverdagen mangler.

Annette har udgivet bogen 'Gør det noget jeg støvsuger imens?' En til tider ironisk kommentar til samtiden både når det gælder relationer til familie, venner og kærester.

- Jeg har ikke løsningen på alle problemer, men jeg bilder mig ind, at jeg kan være med til at inspirere folk, når de selv er løbet tør for idéer til, hvordan man kan afhjælpe problemerne, siger Annette, der et langt stykke hen ad vejen mener, at ærlighed og en god portion humor kan være med til at tage mange konflikter i opløbet.

Skulle du nu selv gå rundt med ondt i parforholdet eller forholdet til vennerne, forældrene eller børnene, så skriv til Annette. Som hun siger:

- Intet problem er for lille til at blive besvaret seriøst. Hvad der synes at høre til småtingsafdelingen for dig og mig, kan sagtens repræsentere en større problematik for nogle andre. Og meget ofte kan man have brug for at have et ekstra sæt øjne på problemstillingen.

Følg Annette på Facebook: www.facebook.com/annetteheick

Spørg Annette på e-mail: heick@bt.dk

« Til brevkasse forsiden