AaB - FC NORDSJÆLLAND
Møde mellem to hold, der gerne vil spille fodbold, og det burde give en underholdende kamp - men kigger man bag tallene på det seneste, peger pilen i en anden retning. AaB har stort set ikke givet en chance væk i de seneste tre kampe, hvor man også blot har lukket ét mål ind, men modsat leverede offensiven kun i de tre kampe, da Horsens fik rødt kort. FCN er normalt et stort over-hold, men deres seneste fem kampe har ikke været voldsomt chancerige. Oven i har kampen stor betydning for slutspilspladserne, så det giver god mening at spille på få mål.

Under 3,5 mål i kampen
Danmark - Superliga, klokken 19:00
Oddset 1,60 er fundet hos Danske Spil

VOLENDAM - MAASTRICHT
Efter en svag start på sæsonen, har Volendam været brandvarme med syv sejre i træk, og derfor kan de med sejr i denne kamp sikre sig periodesejren for anden periode, der vil give dem en plads i playoff, så kampen har meget stor betydning for Volendam. Maastricht derimod ligger i bunden og præsterer specielt på udebane ikke ret godt. Her har de tabt seks kampe på stribe, og er oveni relativt skadesramte med Gavin Vlijter, Nathanaél Frenoy og Jerome Deom, hvor i hvert fald sidstnævnte hører til blandt de vigtige spillere. Det ligner en klar sejr til Volendam.

Volendam vinder med mere end ét mål
Holland - Eerste Divisie, klokken 20:00
Oddset 2,00 er fundet hos Bet365

ALAVES - LEGANES
Leganes ligger stadig i bunden, men har vist klar fremgang under Javier Aguirre. Først fik man uafgjort imod Sociedad og tabte kun knebent til Sevilla og Barcelona, inden man så endelig fik en sejr mod Celta, og præstationerne har været med klar pil op. Det har de ikke i Alaves, som har set svage ud i de seneste to kampe og oveni har problemer med fravær til denne kamp. Victor Laguardia og Mubarak Wakaso er ude med karantæne, mens Tomas Pina er skadet, og selv om gæsterne på den konto mangler Dimitrios Siovas, er Alaves klart mest svækkede.

Leganes vinder kampen
Spanien - La Liga, klokken 21:00
Oddset 3,10 er fundet hos Bwin