Baltimore Ravens delte tirsdag aften et billede af Dronning Elizabeth II med lilla, gul og hvid ansigtsmaling på deres Twitterprofil, men de slettede det hurtigt igen.

Det amerikanske fodboldhold Baltimore Ravens skal den 24. september til London for at spille en kamp. Derfor er de meget aktive på Twitter, hvor de deler billeder og videoer flere gange om dagen. Tirsdag aften delte Ravens et billede af Dronning Elizabeth II med Ravens ansigtsmaling og med teksten: 'Dronningen er også klar til os.' Det skriver det amerikanske medie The Baltimore Sun.

En hurtig bruger på Twitter nåede at tage et screenshot af Ravens' tweet, hvor man kan se opslaget.

Selvom Dronningen da ser strålende ud med Ravens' ansigtsmaling, så er der bare et problem med at bruge den engelske dronning på deres Twitter. Det er nemlig ikke lovligt at udnytte de engelske royale til kommercielbrug såsom reklamer. Selvom Ravens twitter opslag måske ikke er tænkt som reklame, så kan det være på kanten af, hvad Elizabeth vil finde sig i.

Få minutter efter blev opslaget og billedet slettet fra Ravens Twitter profil, der følges af 1,2 millioner mennesker. Hvorfor de har slettet det, har de dog ikke meldt ud.

I London skal Baltimore Ravens spille på Wembley Stadium, som Ravens omtaler som 'ikonisk'. Her skal de møde Jacksonville Jaguars. Sæsonen begyndte for tre uger siden, og indtil videre hare Baltimore Ravens vundet begge deres kampe, mens Jacksonville Jaguars har vundet en kamp ud af to. Jaguars har ladet deres modstandere få 44 point, mens Ravens forsvar har været bedre, da modstanderne har fået 10 point.