Luis Suarez' bed sin modstander Giorgio Chiellini i VM-kampen mellem Uruguay og Italien, hvilket har fået det meste af fodboldverdenen til at vende ryggen til Suarez. Nu svarer han og siger, at sådan noget sker.

På tv-billederne kunne man se Luis Suarez dukke hovedet ned i skulderen på Giorgio Chiellini, hvor han lavede en bevægelse, hvor der blev sat et bid ind. Men nu forsvarer Suarez sig over for Uruguays presse ifølge det italienske site Football-Italia.

- Det er den slags, der sker i feltet. Vi havde kontakt, skulder mod bryst, og jeg fik et slag i øjet, lyder det fra Luis Suarez.

Alligevel faldt de begge i jorden, hvor Chiellini tog sig til skulderen og viste dommeren bidemærker, mens Suarez tog sig til tænderne. Dog blev intet dømt.

Nu har FIFA sat en undersøgelse i gang, hvor man vil finde ud af, hvad der skal ske med Suarez.

Med til historien er det, at Suarez også før har bidt efter sine modstandere. I 2010 bed han PSVs Otman Bakkal, og i 2013 var det Chelseas Branislav Ivanovic, der fik Suarez' tænder at føle.

Selv har offeret for det seneste bid, Giorgio Chiellini, været ude og udtale sig, hvor han var rasende over det manglende røde kort.

- Dommeren så bidemærket, men han gjorde ingenting ved det, lød det fra Chiellini efter kampen til Sky Italia.

- Suarez er snedig, og han slipper afsted med det, fordi FIFA vil have deres stjerner til at blive ved VM. Jeg vil se frem til, om de har modet til at bruge video-materialet mod ham, siger Giorgio Chiellini.