Der er godt 1000 danske fans i VM-byen Samara. Og de har været her nogle dage efterhånden. Det samme har Australiens fans.

»De var virkelig flabede i byen i går«, siger den danske fan, Derk.

I dag kunne de rød-hvide roligans så sætte tingene på plads i en Fanlandskamp mod netop 'Soccerroos', eller 'Supporterroos', som de kalder sig.

I videoen herover kan du nyde stemningen fra Samara og se om de danske fans viste vejen i generalprøven mod Australien.

Fanlandsholdet spiller ligeledes landskamp mod Frankrig, når de kommer til Moskva.

Fankamp i Samara Danmark vs. Australien. Danske fans har netop vundet 5-2 over australske fans på Volga Stadion og viser topform forud for landskampen mod Australien i morgen torsdag på Samara Arena i Samara.
Fankamp i Samara Danmark vs. Australien. Danske fans har netop vundet 5-2 over australske fans på Volga Stadion og viser topform forud for landskampen mod Australien i morgen torsdag på Samara Arena i Samara. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere
Fankamp i Samara Danmark vs. Australien. Danske fans har netop vundet 5-2 over australske fans på Volga Stadiob og viser topform forud for landskampen mod Australien i morgen torsdag på Samara Arena i Samara.De australske og danske spillere klar til at løbe ind på banen.
Fankamp i Samara Danmark vs. Australien. Danske fans har netop vundet 5-2 over australske fans på Volga Stadiob og viser topform forud for landskampen mod Australien i morgen torsdag på Samara Arena i Samara.De australske og danske spillere klar til at løbe ind på banen. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere
Fankamp i Samara Danmark vs. Australien. Danske fans har netop vundet 5-2 over australske fans på Volga Stadiob og viser topform forud for landskampen mod Australien i morgen torsdag på Samara Arena i Samara. Opbakning til de danske fanfodboldspillere.
Fankamp i Samara Danmark vs. Australien. Danske fans har netop vundet 5-2 over australske fans på Volga Stadiob og viser topform forud for landskampen mod Australien i morgen torsdag på Samara Arena i Samara. Opbakning til de danske fanfodboldspillere. Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere
Fankamp i Samara Danmark vs. Australien. Danske fans har netop vundet 5-2 over australske fans på Volga Stadion og viser topform forud for landskampen mod Australien i morgen torsdag på Samara Arena i Samara. Det danske fanlandshold.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix)
Fankamp i Samara Danmark vs. Australien. Danske fans har netop vundet 5-2 over australske fans på Volga Stadion og viser topform forud for landskampen mod Australien i morgen torsdag på Samara Arena i Samara. Det danske fanlandshold.. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix) Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere