Super Mario, Risk og Bezzerwizzer. Det er nogle af de spil, som Mads har til salg. Han sælger nemlig ud af sin enorme samling af spil på DBA, og det gør ham til en af de brugere, der har flest ting til salg på DBA.

Sofaer, keramik-vaser eller veteran-knallerter. Der er stort set ingen grænser for, hvad folk sætter til salg på DBA, og der er heller ingen grænser for, hvor meget man kan have til salg på sitet.

Det er 27-årige Mads Mortensen et levende eksempel på. Han har i skrivende stund 2.860 annoncer på DBA. Dermed er han en af de privatpersoner på DBA med flest annoncer. Det skriver DBA Guide.

»Min erfaring siger mig, at man kan sælge alt på DBA. Så længe varen er i god stand, findes der vel sagtens købere til alting,« fortæller Mads Mortensen, der til dagligt arbejder i detailbranchen, til DBA Guide.

Han sælger dog primært ud af sin enorme samling af spil. Alt fra computerspil til brætspil.

»Jeg er det, jeg selv vil betegne som en "ekstrem samler". Jeg køber også rigtig mange ting på DBA, og det er nok fordi, jeg er lidt nærig. Jeg vil ikke betale 600 eller 700 kroner for de nyeste spil, men hellere købe privat til halvdelen af prisen«, fortæller han.

Det er kun to år siden, Mads begyndte at sælge så mange ting på DBA. Han startede, fordi han var træt af 'brug-og-smid-væk-kulturen', som han selv praktiserede:

»Før i tiden smed jeg bare tingene ud, når de var "færdige" med at blive brugt«, fortæller han til DBA Guide.

Med sin DBA-flittighed har han nu god forbrugssamvittighed. Men det er ikke uden omkostninger at have meldt sig ud af brug-og-smid-væk-kulturen. Mads fortæller, at det kræver tid og energi at holde gang i alle 2.860 annoncer.

»Jeg prøver altid på at få svaret på folks henvendelser inden for 24 timer. Det er faktisk et af mine bedste ”sælgertricks”. Vær aktiv på DBA: Få svaret folk, så hurtigt du har mulighed for det«, fortæller han til DBA Guide.

Mads behøver dog ikke bruge til på at genindrykke sine mange annoncer på DBA, for han er DBA Plus-bruger, hvilket betyder, at annoncerne måned efter måned indrykker sig selv.

Men fliden giver også pote. Mads er nemlig fuld af gode sælgeroplevelser.

»Der var en gut, der startede ud med at købe en billig ting af mig. Det viste sig, at han lige skulle se mig an, - hvorvidt han kunne stole på mig. Efterfølgende har han vendt tilbage flere gange, og det er skønt. Jeg tager det som et skulderklap hver gang«, siger Mads til DBA Guide.

At have mange kunder – hvoraf nogle gerne vil mødes og købe af ham personligt - kan dog også være lidt af en udfordring for Mads:

»Jeg er faktisk ret genert som person, så for mig er det bedst at sende varen«, siger han, men ellers er der ifølge ham ikke særlig meget ”besvær” ved at sælge sine brugte ting:

»Der er altid dem, der siger, de synes, det lyder besværligt at sælge sine ting over nettet, men det tager altså kun cirka to minutter via DBAs app at oprette en annonce, så er det ret hurtigt!«

Andre læser også