I juli måned blev hun kendt i hele verden, da hun 'photobombede' en lokal australsk tv-stations live nyhedsudsendelse og sendte en hilsen hjem til sin mor og far. Nu skal hun være model.

Det skriver australske Daily Mercury.

Australske Georgia Knoll er født med Downs Syndrom og drømmer om at blive model. Den drøm kommer hun nu et skridt nærmere. Hun skal nemlig optræde i den australske organisation for handikappede Multicaps årlige modeshow 'FashionAble'.

Rejsen mod drømmen begyndte dog allerede i juli i år, da Georgia Knoll kom på alles læber efter en yderst mindeværdig optræden på lokalt live-tv, som blev spredt vidt og bredt på sociale medier og kaldt 'verdens sødeste photobomb'.

I videoen, som du kan se i toppen af denne artikel, står værten på tv-stationen '7 Local News' og er i gang med at afslutte et indslag. Pludselig dukker Georgia Knoll op i baggrunden og begynder at sætte sit hår og rette sine øjenbryn.

Da værten Scott Linden vender sig om og giver hende lov til at hilse på kameraet, bliver hun meget begejstret og sender en sød hilsen hjem til sin mor og far.

Efter Gerogia Knolls tv-optræden kom det frem, at hun drømmer om at blive model. Og det skal hun så være nu.

'FashionAble' afholdes den 29. oktober 2016 i Brisbane, Australien. Det er anden gang, at begivenheden løber af stablen, og formålet er at rejse midler til Multicaps arbejde for handikappede.

»Jeg har ikke prøvet noget lignende før, så jeg glæder mig rigtig meget,« siger Gerogia Knoll til Daily Mercury.

Moderen Debra Knoll siger, at hun er stolt af datteren, og at alt, hvad hun ønsker, er at se sin datter lykkelig.

»Hvis Georgia kan vise verden, at mennesker med handikap kan leve er fantastisk liv og opnå en masse ting, så er det meget positivt.«

Andre læser også