Efter omdans var det Nicolaj Kopernikus og Viktoria Franova, der måtte forlade Vild med dans efter deres fjerde omdans i træk.

- Jeg er rørt. Og meget stolt, siger Viktoria Franova til bt.dk efter at have fået tørret tårerne ud ud af øjenkrogen.

- Det har bare været en helt vild tur. Det har været sjovt og overfedt, tilføjer Nicolaj Kopernikus, som også var en smule lettet over, at deres tilbagevendende drama var overstået.

TIL Vild med Dans 2011

At Tommy og Marianne havnede i omdans havde de færreste til gengæld set komme. Faktisk er det aldrig sket for Marianne Eihilt før i hele hendes lange Vild med dans karriere. Men at være første par på gulvet, koster ofte på sms-stemmerne. Og det gjorde det altså for Tommy og Marianne i går.

- Men jeg synes faktisk, det var helt enormt sjovt. Jeg har altid troet, at det ville være enormt sørgeligt. Men istedet var det virkelig befriende, siger Marianne Eihilt til bt.dk

Mange havde ventet at Sophie og Silas ville havne i omdans, men parret blev reddet på målstregen

Men det var ikke kun i omdansen, at der var drama, spænding og underholdning for alle pengene.

Aftenen bød på såvel fire forskellige standarddanse fra parrene som den fyrige og forrygende paso doble, der blev danset par mod par og krævede fælles fodslag fra de fire dansere på gulvet.

Og som det også afspejledes i dommernes karakterer, blev der i den grad lagt ægte temperamentsfuld tyrefægter stemning i den fra Tommy og Marianne samt Sophie og Silas, der leverede en præstation, som Anne Laxholm kaldte ’en finale værdig’. Hele 35 point opnåede parrene for den, mens Nicolaj og Viktoria samt Patrick og Claudia måtte nøjes med 32 point for deres med Britt Bendixens ord ’meget dramatiske’ paso doble.

Aftenens ’talk of the Vild med dans town’ i enkeltdans var dog Patrick og Claudia, som viste sig fra deres mest rørende, smukke og graciøse side i en vals og da også satte sæsonrekord med ikke færre end 38 point fra dommerne, der helt ekstraordinært klappede af parrets præstation.

Nu står der tre par tilbage på det store dansegulv. Hvem der er mest vild med dans, ved vi den 25. november.