En kraftig eksplosion fandt lørdag morgen sted på et bageri i det centrale Paris. Tre personer har mistet livet og flere er kvæstet.

Årsagen er endnu ikke kendt, men politiet har til Sky News oplyst, at eksplosionen formodentlig skyldes et gasudslip.

Den voldsomme eksplosion skal have fundet sted i et bageri på Saint-Cecile og Rue de Trevise i det 9. arrondissement i centrum af Paris.

To brandfolk er dræbt i forbindelse med ulykken, siger den franske indenrigsminister, Christophe Castaner.

Også en spansk kvindelige turist er omkommet ved eksplosionen.

Kvinden var på ferie i Paris sammen med sin mand, da gaseksplosionen skete.

Myndighederne i Paris oplyser, at mindst 47 personer er kvæstet, hvor af 10 personer er alvorligt tilskadekomne.

Cristophe Castaner fortæller, at redningsmandskabet har ydet en overordentlig modig indsats. En brandmands liv blev reddet, efter at han havde ligget begravet under murbrokker i to og en halv time.

Udenrigsministeriet i Danmark har udsendt et varsel efter eksplosionen, hvor de skriver, at man skal holde sig væk fra området og følge myndighedernes anvisninger.

Billeder fra stedet viser flere ødelagte bygninger og gader fuld af knust glas og vragrester.

Facaden på bygningen, hvor eksplosionen fandt sted, er også styrtet sammen.

Utallige brandbiler og ambulancer var til stede på adressen, hvor brandfolk brugte stigebiler til at evakuere folk fra bygningen.

Til Aftonbladet fortæller svenske Caroline Bladh, som bor på et hotel 100 meter fra ulykkestedet, hvordan hun oplevede eksplosionen fra det nærligggende bageri.

»Det skete ret tidligt om morgenen, og vi var stadig i sengen, men hvis du havde sovet, ville du have vågnet op. Alt gyngede, og så hørte man lyden af vinduesruder, der blev splintret overalt på gaden.«

Franske myndigheder oplyser på Twitter, at der har været en brand efterfulgt af en eksplosion på Rue de Trevise, der ligger i kort gåafstand fra Operahuset og Le Palais Royal.

Der florerer billeder på de sociale meder af en beskadiget bygning. Billederne er dog endnu ikke verificeret.